Flere nyheder

 • Helikopterstyrt

  21-03-2013

  Berlin blev i dag ramt af en tragedie. Under en øvelse ved Olympiastadion, kolliderede to politihelikoptere i luften og styrtede til jorden. Piloten i den ene helikopter blev dræbt, og 4 andre hårdt kvæstet.

 • Berlinmuren rives ned

  02-03-2013

  Berlinmuren skaber stadig debat i Berlin. En mindre nedrivning af nogle meter af East Side Gallery (for at skabe plads til boligbyggeri), har skabt heftig debat. En demonstration (tilladt med tilbagevirkende kraft!) krævede, at nedrivningen blev stoppet. Andre mener, at intet bygningsværk står for evigt - ej heller Berlinmuren.
  Sidste: Nu er den gamle Baywatch stjerne, David Hasselhoff, kommet East Side Gallery til undsætning...han deltager i demonstationerne imod nedrivningen!

 • Museum für Naturkunde

  19-02-2013

  Det måtte jo ske....Berlins elskede isbjørneunge, Knut er nu udstoppet og endt på Museum für Naturkunde ved Hauptbahnhof. Museet kan varmt anbefales, såfremt I har interesse i de naturvidenskabelige fagområder - og I kan opleve et dinosaur skelet i original størrelse.

  Læs mere her: http://www.naturkundemuseum-berlin.de/

 • Flughafen Berlin Brandenburg

  18-02-2013

   I 2014 åbner den nye lufthavn Berlin-Brandenburg-Willy-Brandt - såfremt de 20.000 fejl af større eller mindre karakter bliver udbedret forinden. Berlinspecialisten glæder sig til at kunne tilbyde vore kunder super priser på flybilletter til Berlin.

 • Berlinalen

  07-02-2013

  I dag starter den 63. udgave af Berlinalen, Berlins filmfestival. Følg begivenhederne her: http://www.berlinale.de/en/HomePage.html