Flere nyheder

 • Anders Kirkegaard Jakobsen er din guide i Berlin

  12-05-2016

  Anders Kirkegaard Jakobsen er din guide i Berlin

  Anders har vist byen frem for tusinder af danskere og ved, hvordan han kan give jer en helt særlig oplevelse. Han har stor erfaring i at formidle underholdende og målrettet til både skoleklasser, gymnasieklasser og voksne grupper. Anders er cand.theol. fra Københavns Universitet. Han han har boet fast i Berlin siden 2006, og han har taget den særlige uddannelse på to år for Berlin-guides. Anders er også dansk guide i den tidligere koncentrationslejr KZ Sachsenhausen.
  Hvis I har særlige ideer til en tur, er Anders klar til at tilrettelægge en rundvisning for jer. I kan også vælge blandt hans mest populære rundvisninger: Læs mere her.

   

 • Spy Museum Berlin

  03-05-2016

  I september 2015 åbnede Spy Museum Berlin dørene op efter mere end 25 år efter afslutningen på den kolde krig, og "Spionernes Hovedstad" fik endelig en udstilling om dyster spionage. På mere end 3.000 m² kan I med alle sanser opleve de spektakulære hemmelige operationer, mystiske spionage sager og sagnomspundne spioner.  Få en guidet rundvisning af en af de professionelle guider eller udforsk museet på egen hånd ved hjælp af interaktivt multimedia.

  Se mere på museets egen hjemmeside: www.deutsches-spionagemuseum.de

 • Snup en Döner på farten!

  23-02-2016

  Foråret nærmer sig og derfor også studieturen til Berlin for mange skole grupper. Der er så meget at se og ofte ikke nok tid til det. Vi anbefaler derfor, at I tager en döner på farten. 

  Se her om du kommer forbi en på top 10-listen over de bedste döner steder i Berlin.

   

 • Berlinspecialisten har fået ny hjemmeside

  20-01-2016

  Nyt layout på hjemmesiden

  Vi fejrer det nye år med at præsentere en helt og ny mobilvenlig hjemmeside ! Indholdet og farverne er de samme - men det er nu muligt at navigere på vores side på tablets og mobiletelefoner !

 • Glædelig jul og godt Nytår

  17-12-2015

  Frohe weihnachten und ein glückliches neues jahr

  Vi ønsker alle vores gæster og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

  Tak for et godt 2015 med mange glade gæster og uforglemmelige oplevelser.

  Vi ser nu frem mod et nyt og udfordrende år, hvor vi kan være behjælpelig og give gode mange oplevelser til vores gæster.