Flere nyheder

 • BREAKING NEWS! Nu går turen til nye rejsemål med A+ Studierejser

  05-09-2018

  Med viden fra Berlinspecialisten og mange års erfaring fra rejsebranchen er det os en fornøjelse at byde velkommen til A+ Studierejser. Vi spænder vidt med rejsemål i Europa til New York. Vi vil gerne, at vores gæster oplever, at de rejser vi tilrettelægger er til en topkarakter – et A+. Vi stræber efter at levere det bedste af det bedste – ikke mindst fordi, at man ikke kan gøre en studietur om – den skal bare lykkes. Her står vi klar til at hjælpe og sørge for at I får lige præcis det, som I ønsket.
  Velkommen til A+ Studierejser. Vi ser frem til at planlægge jeres studietur.

   

 • Størst i Berlin

  23-08-2017

  Husk at se Størst i aften på TV2!
   

  Se med i aften på TV2, når Peter Ingemann besøger Berlin.

  Få inspiration til Jeres næste tur til Berlin eller gense steder I selv har besøgt på Jeres tur derned.

  Læs mere om programmet her.

   

 • Brandenburger Tor Museum

  14-02-2017

  Den nye Brandenburger Tor Museum giver et unikt indblik i mere end 300 år i Berlins historie lige der, hvor det skete, og af Berlinmuren der dengang delte byen.

  Museet ligger blot 50 meter fra den vigtigste vartegn for storbyen og kombinerer film, lyd og følelser i en spektakulær multimedie-show.

  Levende billeder og originale stemmer efterlader dig med følelsen af at have være en tidsrejsende. "Ich bin ein Berliner", de legendariske ord af John F. Kennedy kan blive hørt, samt bland andet jubelen ved murens fald. Belysningen og lydeffekterne på 87 højteknologiske skærme, med 180 millioner pixel, og en 38 -kanal surround sound giver spænding og gåsehud.
  Læs mere her.

   

 • THE ONE Grand Show

  09-01-2017

  I efteråret 2016 havde THE ONE Grand Show primerne i Europas største showpalads!
  Det er et overdådigt show med mere end 100 artister på verdens største teaterscene, betagende special effekter. De mere end 500 vovede og glamourøse kostumer er designet af Jean Paul Gaultier. Han er en af de få ægte verdensstjerner i modebranchen, en levende legende af haute couture. Det er intet under, at det showpalads kaldes "Las Vegas i Berlin".

  THE ONE Grand Show tager dig med på en rejse gennem tiden i en søgen efter The One.

  Billetter fra 22.80 euro (inkl. gebyrer).
  Velegnet til internationale gæster, der ikke taler tysk.
  Læs mere her.

   

 • Se Berlin på cykel

  26-05-2016

  Vil I helt tæt på seværdighederne på Jeres byrundtur rundt i Berlin og trænger I til at få rørt Jer lidt? Så kan vi anbefale en af de mange guidede cykelture i Berlin.

  De kan tager alt fra 1 timer til en hel dag.

  Hos Berlinspecialisten har vi et godt samarbejde med BerlinOnBike, Fat Tire Tours, Berlinpiloten og DonBikes.