Transport

En vellykket rejse omfatter en god og ukompliceret transport. Berlinspecialistens gæster er velkomne til at køre selv. Herudover tilbyder vi fire transportformer:

  • Tog: I rejser via Padborg til Berlin, ofte med skift i Hamburg. Der er flere daglige afgange, og skiftet i Hamburg er på samme station. Sjællandsgrupper kan også rejse over Rostock. Skoler kan søge frirejse hos DSB Skolerejser i Danmark. 
     
  • Rutebusser: Berlinspecialisten samarbejder med flere rutebuslinier. Hør nærmere om rejsedage og priser hos os.
     
  • Egen bus: Denne løsning er den mest fleksible for jer og i reglen også den billigste, hvis I rejser mere end 25 personer. I har bussen til jeres disposition under hele turen. I modsætning til flere andre bureauer er ALLE udflugter med Berlinspecialistens busser inkluderet i jeres pris! Berlinspecialisten bruger moderne busser, hvor sikkerheden er i orden, samt venlige og kompetente chauffører, der er vant til at køre med grupper til Berlin.
     
  • Fly: Der er også mulighed for at rejse med fly fra både Billund og Kastrup til meget attraktive priser. Når vi kender jeres eksakte rejsetermin og deltagerantal, kan vi give jer en eksakt pris.