Samarbejde med Dönerkind i Berlin

Dönerkind er grundlagt af Rasmus og Louise, der har bosat sig med udsigt til den gamle Tempelhof lufthavn. Begge er uddannede undervisere.

Dönerkind tilbyder undervisningsture, der belyser dele af Berlins og Tysklands interessante historie på nye måder. Programmerne består dels af undervisningsture, som kan bookes sammen eller hvert for sig; dels af samlede undervisningsprogrammer over flere dage med fokus på det, gruppen interesserer sig for - f.eks. kultur, historie, mad, kunst eller innovation. Temaet og programmet bliver til i samarbejde med den enkelte gruppe. Det er målet, at give eleverne nye oplevelser og introducere dem til engagerede, lokale berlinere.

Berlins historie findes i gaderne og størstedelen af undervisningen finder sted ude i byen ved de store monumenter, i sidegaderne og de mindre kendte kvarterer.

Forslag til undervisningsprogram:

  • Oplev det multikulturelle Berlin i Kreuzberg, kampen mod nazismen og kommunismen i Friedrichshain eller deltag i "Street-art-bingo" og bliv klogere på Berlins urbane kunst.
  • Efter ønske laves ture til det kvarter, I skal bo i, så I lærer jeres eget område at kende og samtidig blivere klogere på byens historie.
  • På DÖNERSAFARI opleves det multikulturelle Berlin - set gennen dönerens historie. den kendte snack rummer nemlig en del af nøglen til at forstå dagens multietniske Berlin.
  • Med mobiltelefoner, kort og kamera dyster eleverne i "Street-art-bingo" - og lærer om storbyens rum og kultur.

Læs mere om undervisningsprogrammer og muligheder her>>