Spisesteder

Der er utallige af spisesteder i Berlin og det er bare at udforske dem. Det kan dog være en god idé at lave en reservation hvis I er en større gruppe.Vi finder gerne en restaurant der passer til Jeres ønsker, antal og budget.Her kan I se et lille udpluk af de restauranter at vi anbefaler til grupper.

 

Route 66 Diner

Nyd amerikanske retter i en levende stemning af blinkende jukebokse og udseendet af en original Diner fra tiden med Rock'n'Roll. For de sports interesserede er dette stedet, da de på flere skærme viser de sportslige højdepunkter LIVE fra Sky Sport. For grupper over 20 personer er der særlige menuer. Vi kan anbefale Route 66 til alle gruppe størrelser og priserne er fordelagtige. Restauranten ligger ikke langt fra Kurfürstendamm og deres søster restauranter Sixties Diner ligger 3 andre steder i Berlin; Mitte, Zehlendorf og Mariendorf.
Se mere på www.route66diner.de eller www.sixtiesdiner.de

Ach! Niko Ach!

"Ach Niko Ach" er en græsk specialitet restaurant, med et internationalt flair. De har i over 20 år været synonymt med god mad og godt humør i Berlin på Kurfürstendamm.
Restauranten er indrettet med græske motiver og med en familiær atmosfære, græsk gæstfrihed og traditioner. De kan tage grupper op til ca. 60 personer.
Ser mere på www.achnikoach.de

Hasir

Besøg det tyrkiske Berlin og smag på det tyrkiske køkken på Restaurant Hasir. Det er en halal restaurant. De kan tager større grupper afhæning af hvilken restaurant I vælger. For grupperen har de specielle menuer så man kan få smagt flere retter fra det tyrkiske køkken. De har restauranter blandet i Kreuzberg og Mitte.
Se mere her www.facebook.com/hasir.kreuzberg

Hofbräu Berlin

Nyd den typiske bayerske livsstil midt i den tyske hovedstad Berlin. Velkommen til Europas største øl hus på den berømte Alexanderplatz. Med original GHofbräu øl importeret fra München, tjenere og servitricer i bayerske kostumer, levende musik og traditionelle bayerske og østrigske retter og de giver dig den typiske Oktoberfest følelse - hele året rundt. De spiller tysk Schlager musik og vise vigtige fodbold kampe på storskærme. Se mere på www.hofbraeu-wirtshaus.de