Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

Aqua Park Hotel Spindleruv Mlyn

Hotellet ligger i hjertet af Krkonose National Park, ved siden af Medvedin Ski Resort. Her kan man gå fra sit værelse direkte ud på pisterne.
Aqua Park Špindlerův Mlýn tilbyder overnatning i moderne værelser med satellit-tv, køleskab samt bad og toilet. Værelserne har en smuk udsigt ud til den omkringliggende skov og skiløjper. Området omkring Spindleruv Mlyn Aqua Park Hotel et rekreativt område med swimmingpool med tre vandrutschebaner, herunder bådslæde, børnebassin, to boblebade og en vild flodsurf. Desuden er der sauna, dampbad, massage og snackbar.

Alpský Hotel

Hotellet ligger i den rolige område af Spindleruv Mlyn, kun 500 meter fra Svaty Petr Ski Resort.
Alpský Hotel tilbyder sine kunder dobbelt eller 3-sengs værelser og lejligheder. Der er i alt 20 værelser. Værelserne har eget toilet, brusebad, hårtørrer, tv-sat, pengeskab og telefon. Der er gratis trådløs internetadgang på hele hotellet. Enestående stilfuld restaurant, der byder på typiske tjekkiske specialiteter og et bredt udvalg af drikkevarer. I sommersæsonen er den udendørs terrasse populær.

Hotel Lenka

Hotellet ligger i St. Peter skiområde nær Spindleruv Mlyn.
Hotel Lenka tilbyder overnatning i dobbeltværelser med mulighed for ekstra opredning. Hvert værelse er udstyret med et brusebad, toilet, og tv. Man kan i fælles områderne benytte sig af gratis WIFI.
Hotellet tilbyder en restaurant med 50 pladser og bar. Om sommeren kan man spille tennis. Om vinteren er der gang i 5 skipister, stolelifte og skilifte med en samlet transportkapacitet på 7000 personer pr. time