Aktiviteter

Kabelvandring
Dette er en 120 m lang tur langs et kabel ophængt i en højde på 25 meter langs Labská reservoirdæmnin-gen.

Klatre og rapelle
Her lærer man de forskellige metoder i at rappelle ned ad en 35 m høj mur på Labská Reservoir i Špind-lerův Mlýn.

Klatrevæg
Test dine færdigheder på klatrevæggen for avancerede klatrere, hvilket kræver teknik, koordination, styrke og udholdenhed.

Bueskydning
Professionel bueskydning i en afstand på ca. 10 - 20 meter.

Klatrevæg med net
Rebvæggen vil teste dine færdigheder. Nettet er den ideelle introduktion til klatring - det giver dig selvtil-lid til at gøre de sværeste opstigninger. Overvind nettet, og du vil være klar til klatrevæggen.

Det store sving
Oplev G-force, vægtløshed og frit fald. Mærk en intensiv, adrenalin-oplevelse under ledelse af vores er-farne instruktører på en af de største svingninger i Europa. Den absolut den største attraktion.

Mountain bike
Rundt i området ved Špindlerův Mlýn, også med mulighed for at tage en tur med svævebanen.

Scooter track - ned ad bakken
Der arrangeres nedkørsel fra Špindlerova bouda til centrum af Špindlerův Mlýn på scooter. Turen er på ca. 10 km.

Scooter trip
En tur i området omkring Špindlerův Mlýn - også med mulighed for en tur med svævebanen. Sporet kan organiseres fra Špindlerův Mlýn gennem et ret kuperet landskab eller fra Vrchlabí gennem lavlandet.

Vandretur med guide
Ture med en erfaren guide, på naturstier i området ved Špindlerův Mlýn. Ruten kan også omfatte Sněžka – det højeste bjerg i Tjekkiet, Zlaté Návrší eller Špindlerova bouda. Turene kan tage fra en halv til flere dage.

Paintball
Deltagerne køres i bus til Vrchlabí (ca. 20 minutter) tæt ved Camp Liška. Paintball er en actionfyldt affære for rigtige entusiaster. Det kræver mod, den rette indstilling og hurtige reflekser. Der udleveres pistol, paintballs- og beskyttelsesudstyr (handsker og ansigtsmaske) på stedet, samt information og sikkerheds-instruktioner fra de erfarne instruktører. Derefter er vi klar til kamp.

Bjergbestigning
Under tilsyn af kvalificerede instruktører vil klatrere blive oplært i det grundlæggende ved klatring. In-struktørerne har stor ekspertise og udviser stor professionalisme. Alt det nødvendige udstyr er af højeste kvalitet.

Riverrafting på floden Jizera og de Bozkovske grotter
Vi kører til Jizerafloden, som er en rolig flod, hvilket gør hele aktiviteten god til begyndere eller skole-grupper.
Turen kan kombineres med et besøg i en grotte i det nærliggende Bozkovske.

Trætop-vandring og besøg i en zoologisk have
I Dvůr Králové nad Labem – er der mulighed for at få et adrenalinkick ved at vandre fra trætop til trætop. Der er 20 forhindringer herunder en 80 meter lang burmesisk bro. Bagefter kan man besøge et af de stør-ste ZOO af sin art i Europa.