Tjekkiet aktiv

Igennem flere år har mange skolegrupper taget til det nordlige Tjekkiet.
Området er helt specielt - ikke mindst fordi man her finder en natur, som man ikke ser andre steder i Eu-ropa. Ved Cesky Raj er området i dag udnævnt til en UNESCO Geopark, hvilket er et udtryk for, at områ-det på alle måder er bevaringsværdigt og beskyttet.
Cesky Raj er kendetegnet ved de helt specielle klippeformationer, de smukke dale, den bugtende flod Elben og de helt fantastiske skovområder – som giver en utrolig flot naturoplevelse.
Lidt nordligere finder vi Spindleruv Mlyn, der giver mulighed for de samme naturoplevelser, men som yderligere tilbyder et stort skiområde om vinteren. Byen og området er beliggende på sydsiden af Krko-nose op mod den polske grænse.
De gode klimatiske forhold og de fantastiske omgivelser ved Spindleruv Mlyn har skabt et centrum, med en enestående betydning for sommerturisme, vintersport og ferieaktiviteter i Krkonose bjergerne.
Tjekkiet er det land i Europa med flest borge og slotte pr. km2. Området her er ingen undtagelse. Slottene og borgene Frydlant, Trosky, Hrubý Rohozec, Grabštejn rejser sig flot i landskabet - for blot at nævne nog-le af de nærmeste i området.
Studieture til området vil være en stor oplevelse for alle, og skulle man savne storbyen, er Prag blot et par times kørsel herfra.

Vores servicepakke:

•    Udarbejdelse jeres program
•    Reservationer på restauranter, museer, virksomhedsbesøg m.m.
•    Danske guider de fleste steder
•    Mange års erfaring med skolerejser
•    Gratis kaffe i bussen på hele turen
•    Vi har ry for at kunne levere de aftalte serviceydelser og for at være meget fleksible og tillidsfulde. 
•    Kort sagt – vi hjælper jer med at lave en uforglemmelig tur for jer alle.

Aktiviteter

Kabelvandring Dette er en 120 m lang tur langs et kabel ophængt i en højde på 25 meter langs Labská reservoirdæmnin-gen. Klatre og rapelle Her lærer man de forskellige metoder i at rappelle ned ad en 35 m høj mur på Labská Reservoir i Špind-lerův Mlýn. Klatrevæg Test dine færdigheder på klatrevæggen for avancerede...Læs mere

Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud. Aqua Park Hotel Spindleruv Mlyn - Hotellet ligger i hjertet af Krkonose National Park, ved siden af Medvedin Ski Resort. Her kan man gå fra sit værelse direkte ud på pisterne. Aqua Park Špindler...Læs mere