Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

HOTEL CONCORDE

Beliggenheden centralt i Rom tæt ved Termini stationen giver gode transportmuligheder. Hotellet tilbyder op til 39 værelser, hvor af flere har egen lille balkon. Det tager ca. 7 min med metroen til Colosseum og 10 min. til Trevi-fontænen.
Der er aircondition, gratis WIFI og morgenmad på hotellet. Receptionen har åbent døgnet rundt. Personalet er venlig, imødekommende og hjælpsomme med alt lige fra veksling af valuta, booking af sightseeingture til at guide gæsterne i hvordan de nærmest kommer rundt, hvis man gerne vil se byen på egen hånd.
I området omkring hotellet er der mange restauranter og spisesteder i forskellige prisklasser, som giver rig mulighed for at få en kulinarisk oplevelse.

HOTEL AQUARIUM

Dette 2-stjernet hotel ligger 5 minutters gang fra Termini Stationen. Alle funktionelle værelser har eget badeværelse. Værelset har satellit-tv, aircondition og eget badeværelse. 3-personersværelserne har også en lille sauna.
Det prisbelønnede Aquarium Hotels flersprogede personale tilbyder venlig og hjælpsom service. De kan give nyttige turisttips og dele ud af deres lokale viden.
Hotellet tilbyder et loungeområde, samt et område hvor der er morgenmadsbuffet. Gratis WIFI er tilgængelig.
At bo på Aquarium betyder at du er i nærheden af gode offentlige transportforbindelser i form af bus og 2 metrolinier. Du kan også tage bus eller tog til begge internationale lufthavne fra Termini Station.
Hotel Aquarium har en god beliggenhed, 5 minutters gang fra Roms hovedbanegård Termini og tæt på den smukke Santa Maria Maggiore-basilika. Du kan gå til Colosseum på 15 minutter.
Roms hovedbanegård Termini er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i arkitektur, historie og sightseeing.

HOSTEL BEAUTIFUL

Hostel Beautiful ligger i centrum af Rom, blot 50 m fra banegården Termini og tilbyder gratis wi-fi på fællesområderne. Der er gode transportforbindelser, og der tilbydes enkle værelser.
Hostel Beautiful ligger 10 minutters gang fra Piazza della Repubblica og butiksstrøget Via Nazionale.
Roms hovedbanegård Termini er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i arkitektur, historie og sightseeing.
Der tilbydes en stille og afslappende atmosfære, hvor alle de moderne faciliteter er inkluderet. Værelserne ligger på bygningens 1., 3. og 4. etage og er indrettet med træmøbler. Alle værelser har TV, telefon, minibar og et aflåst skab. De har eget eller fælles badeværelse med enten bruser eller badekar samt ventilator. Nogle af værelserne har aircondition.
Continental morgenmad bliver serveret på værelset og er inkluderet i prisen. Hostel Beautiful tilbyder også et køkken og 2 fælles arealer. Italiensk morgenmad bliver serveret i baren ved siden af hostel Beautiful.

Hotel B&B Trastevere

Hotel B&B har en god beliggenhed med kun 10 minutters gang til det skønne romerske kvarter Trastevere.
Hotellet ligger lige overfor stationen, hvor man kan tage sporvognen 2-3 stop ind til det historiske centrum. Værelserne er enkelt indrettet med eget badeværelse og der er gratis WIFI.
En indkvartering perfekt til studiegrupper. Hotellets lokation er perfekt til dem som gerne vil opleve Rom udenfor turistområderne. Der er mange restauranter i området omkring hotellet.
Personalet er imødekommende og hjælper gerne med de spørgsmål man måtte have.

Hotel Pyramid

Også dette hotel bruger vi meget til hhv. studenter grupper og til voksne grupper der søger noget godt men billigt. Det er beliggende i det ægte romerske boligkvarter Testaccio. Testaccio er et dejligt historisk kvarter. A la Trastevere kvarteret, bare at det er knap så turistet! Kvarteret er fyldt med butikker, barer, restauranter og diskoteker. Det er et kvarter som romerne elsker at ”hænge” ud i især fredag og lørdag.  Dejligt folkelig kvarter.
Værelserne er enkelt indrettet med eget badeværelse. Værelserne har tv og et køleskab. Der er aircondition og gratis WIFI. Nogle værelser har også en lille balkon.
Venligt personale er tilgængelig i receptionen døgnet rundt.