Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

Little Quarter

Dette hostel ligger i Nerudova Street, direkte på den berømte kongelige rute, som snor sig gennem hjertet af Prags historiske centrum. Det er primært beregnet til unge rejsende. Værelserne er på de øverste etager i bygningen og allerøverst finder du en tagterrasse som er åben hen over sommeren. Her får du en uforglemmelig udsigt over Prags Slot og Petřín højen.
I nærheden af Little Quarter finder man de ældste og mest interessante monumenter og en række restauranter, caféer, musikklubber, barer og butikker.

Aureli Hotel City Centre

Hotellet ligger i hjertet af byen, kun fem minutter fra den største boulevard – Vaclavska Namesti, den gamle bydel og den magiske flod Vltava med sine yndefulde broer og travle vandfronter.
Tæt på er også de historiske monumenter, indkøbscentre og mad fra bistroer og mange af anerkendte restauranter ligger kun få skridt fra hotellet. Når man har brug for en pause fra byens attraktioner, kan man slappe af i et af de 87 atypiske og smagfuldt indrettede værelser med rummelige badeværelser og med en behagelig seng.

PLUS Prag

PLUS Prag er det eneste hostel i den tjekkiske hovedstad, der har alt!
Med en indendørs saltvandsswimmingpool, sauna, gymnastiksal og beachvolleybane kan man slappe af mellem turene i Prag. "Opera Bar” og ”Restauranten” serverer stor morgenbuffet, og om aftenen er der lækre lokale fødevarer samt lækre cocktails - og selvfølgelig den berømte tjekkiske øl lige fra tønde. Beliggende i det hippe Holešovice-kvarter hvor man ikke oplever Prags turistfælder, og så er man endda kun en kort sporvognstur fra den gamle bydel.

Olympik Tristar

Olympik-hoteller er beliggende i et roligt boligkvarter i Prag 8, som er inden for rækkevidde af byens centrum. Hotelkomplekset ligger i grønt område med udsigt over golfbanen og sportscentret. Hotellet er et af de største hoteller i hele Bøhmen. Der er tre hoteller med mange kongreshaller og faciliteter, og der er masser af gastronomiske centre, der tilbyder deres service til alle gæsterne. Til rådighed er der også en stor parkeringsplads med tilstrækkelig parkeringsplads til mange busser og hundredvis af biler.

Olsanka Hotel

Hotellet er centralt beliggende i Prags Žižkov-kvarter, kendt for sit rige natteliv, mange caféer, barer og kunstnere. Bydelen Žižkov ligger lige ved siden af det historiske centrum og er et ideelt udgangspunkt for et ophold i Prag. Sporvogns- og busstoppested ligger lige uden for hotellet og tilbyder hurtige, kvalitetsforbindelser direkte til byens centrum dag og nat. Olšanka Sportscenter tilbyder mere end 10 sportsfaciliteter under ét tag til offentligheden. I et område på mere end 2.500 m2 kan man finde et motionscenter, bordtennis, massage, sauna og vandaerobic. De mest populære aktiviteter er en 25 meter swimmingpool og 4 badmintonbaner i indendørshallen