Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

Altona **

Altona ligger i det nordlige Paris med 450 meter fra Gare du Nord stationen og 950 meter til Sacré-Coeur basilika. Tag metroen fra Barbès-Rochechouart til Notre Dame på under et kvarter.
Hotellets reception har åbent døgnet rundt og der er gratis WIFI. Hvor morgen er der en morgenmadsbuffet i spisesalen.
Hvert værelse er simpelt indrettet med tv og eget badeværelse.
En god indkvartering til grupper der ønsker en simpel inkvartering.

Luxia **

Nedenfor Montmartre på en stille sidegade ligger dette turistklasse hotel. Med kort gang til Sacre Coeur katedralen og kun 30 minutter med metroen til enten Notre Dame eller Eiffle tårnet. Simple flersengsværelser og et hyggeligt fællesrum gør dette hotel velegnet til grupper.  
Hotellet har gratis WFI og samtlige værelser har tv og eget badeværelse. Der er en fælles lounge og receptionen har åbent døgnet rundt. 

Reseda Paris ***

Hotellet ligger tæt på Gallieni Metro Station, hvor I herfra kan komme ind til centrum af Paris på ca. 30 minutter. Tæt på hotellet ligger også et shopping center.
Hotel Reseda tilbyder moderne indrettede værelser til studiegrupper. Der er gratis WIFI på hotellet og du kan starte dagen med deres morgenmadsbuffet. Receptionen har åbent døgnet rundt og personalet, som taler flere sprog, står klar til at besvare eventuelle spørgsmål.

Ibis Budget Paris Porte de Bagnolet **

Dette hotel ligger 5 minutters gang fra metrostationen Gallieni Metro Station, hvorfra der går linjer indtil centrum af Paris.
Hotellet er handicapvenligt og har en elevator. Alle de 230 værelser er rummelige og simpelt indrettet. Værelserne har eget badeværelse og tv.
Receptionen har åbent døgnet rundt og man kan tjekke ind online. Der er gratis WIFI på hotellet.
Man kan fra kl. 6.30 nyde deres morgenmadsbuffet.