Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

Freehand New York

Freehand NY ligger på Lexington Avenue, mellem 23. og 24. Street, inden for gåafstand af Union Square, Midtown og Flatiron. Der er 160 m til The 6-subway train, 644 m til Flatiron-bygningen og 483 til Madison Square Park. På 20 minutter med metroen kan man være ved Times Square eller Wall Street. Grupper er særligt glade for beliggenheden og hotellet er moderne indrettet med gode faciliteter til grupper. Der er gratis WIFI og receptionen har åbent døgnet rundt. Alle værelser har badeværelse, tv og en værdiboks.
Freehand New York ligger i det tidligere George Washington Hotel, der i sin tid husede adskillige forfattere, musikere og andre kunstnere. Hotellet har 5 restauranter og barer, et særligt kunstnerisk partnerskab med Bard College samt design af Roman & Williams.
Gabriel Orta og Elad Zvi fra Bar Lab har baren Broken Shaker på tagterrassen på Freehand New York.
Hotellet har en restaurant og lobbybar som ledes af restauratøren Gabriel Stulmans Happy Cooking Hospitality, som er kendt for deres restauranter i West Village. Er man mere til at spise ude eller tage takeaway, kan man prøve den populære café The Smile.

The Ramada Jersey City

Hotellet ligger 3,6 km fra Liberty State Park, Science Center og Frihedsgudinden. Man kan benytte sig af hotellets airport shuttle til Newark lufthavn.
Skal man ind til Manhattan kan man tage PATH metroen fra metrostationen The Journal Square, som ligger 550 meter fra hotellet. Toget går ind til World Trade Center station og herfra er der forbindelser til bl.a. Times Square og Madison Square Garden.
Hotellet har gratis WIFI og alle værelser har en mikrobølgeovn, køleskab og tv med HBO kanal.
Hotellet er røgfri og har et fitness center. Der serveres hver morgen en morgenmadsbuffet.

Hotel Pennsylvania

Dette hotel ligger central på Manhattan, over for Madison Square Garden og Penn Station. Times Square ligger 800 m fra Hotel Pennsylvania, og der er 1,9 km til Museum of Modern Art. Empire State Building ligger 650 m derfra.
Hotellet tilbyder adgang til et tilstødende fitnesscenter som også har en billetreservationsservice, hvor man kan købe billetter til diverse oplevelser.
Samtlige værelser på Hotel Pennsylvania har aircondition, kabel-tv, skrivebord, vækkeur, mørklægningsgardiner, strygejern samt hårtørrer. Gæsterne modtager dagligt 2 morgenmadskuponer.
Pennsylvania Hotel har døgnåben café samt restaurant. Gæsterne kan bestille transport og købe teaterbilletter på hotellet. Der er desuden adgang til værdibokse i receptionen hele dagen.

HI New York City Hostel

Dette hostel, som er beliggende i New Yorks øvre bydel, ligger 1 gade fra Broadway Street og 10 minutters gåtur fra Central Park. HI hostel ligger 5 minutters gang fra Riverside Park. Metrostationen 103rd Street ligger 10 minutters gang fra HI hostel, og Times Square ligger 10 minutters taxa-kørsel derfra.
HI hostel tilbyder sovesale med fælles badeværelse. Sengetøj, håndklæder og rengøring er inkluderet i prisen. På nogle af værelserne er morgenmaden desuden inkluderet i prisen.
Der er gratis WIFI, en filmstue, en stor terrasse samt et spillerum med billardborde. Gæsterne har fri adgang til det store fælleskøkken og kan købe drikkevarer og snacks i caféen.

HI hostel byder på mange aktiviteter, bl.a. natklub-events, pub-crawl samt komedie- og underholdningsarrangementer på hostellet.

The Broadway Hotel & Hostel

Dette boutique-hotel og hostel ligger på Manhattans Upper West Side, i gåafstand fra Central Park. Der tilbydes gæstekøkken med mikrobølgeovn og køleskab samt værelser og sovesale.
Broadway Hotel og hostel byder på en række moderne faciliteter, såsom teatersal med plasma-tv, spiseplads samt bibliotek med pejs.
Der ligger en metrostation få skridt derfra, så gæsterne på Broadway Hotel og hostel nemt kan udforske hele byen, herunder Times Square. Columbia University og St. John-katedralen ligger inden for gåafstand.

New York City’s YMCA

Bo på et af YMCA’s hostels i New York. Da der ligger flere YMCA hostels i New York, bestemmer I selv hvor I har lyst til at bo. Om det skal være centralt inde på Manhattan eller om det skal være den hippeste bydel Brooklyn. Alle hostels har gratis WIFI og tilbyder simpel indkvartering. Der er mulighed for at benytte deres gymnastiksal, træningscenter/hold, pool og andre fælles aktiviteter under Jeres ophold.
YMCA blev grundlagt i 1852. De støtter op om at hjælpe børn og unge i New York, forbedre sundheden og styrke fællesskabet. Med deres programmer hjælper de mere end en halv million mennesker i New York.