Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

Wombats City Hostel München**

Wombats Hostel München er et moderne hostel beliggende ved siden af Münchens hovedbanegård. Flersengsværelser med eget badeværelse. Nogle af værelserne har balkon. Wombats City Hostel har en morgenmadsbuffet og bar. Marienplatz i den gamle bydel, samt gågaden ligger blot 10 minutters gang derfra. Med offentlig transport lige uden for døren kommer I nemt rundt i München.
Receptionen har åbnet døgnet rundt og står klar til at hjælpe med at svare på spørgsmål eller andet.

A&O München Hackerbruecke**

Dette hostel ligger i bydelen Neuhausen – Nymphenburg. Med kun et stop til Münchens hovedbanegård med tog, er A&O München Hackerbruecke et godt udgangspunkt for en studietur. Området byder på hyggelige restauranter.
A&O Hackerbruecke har 6 sengsværelser og private værelse med enkelt eller dobbeltseng. På alle værelser og i fællesarealer er der gratis WIFI. Hver morgen serveres morgenmadsbuffet.
På toppen af bygningen er en terrasse hvor man kan slappe af og nyde udsigten ud over München.

MEININGER Hotel München City Center **

MEININGER-hotellet ligger i hjertet af München med kun få minutter til Hovedbanegård. Moderne flersengsværelser med en helt særlig flair.  Alle værelser har tv, et skrivebord og badeværelse. WIFI er gratis og receptionen har åbent døgnet rundt. Har man værdigenstande kan man låse dem inden i værdibokse.
Kom nemt rundt til til byens hotspots såsom Nymphenburg Palads, Den Gamle By, eller Den Engelske Have.
På hotellet kan man tilkøbe færdigpakket madpakker perfekt til dagsudflugter.