Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

Journeys Kings Cross

Journeys Kings Cross, har en fantastisk beliggenhed tæt på både Kings Cross & St Pancreas Station. Fantastisk til shopping, kun få minutter fra Oxford St, Piccadilly Circus og markederne i Camden Town. Camden by er berømt for sine alternative udendørs markeder. Man kan også besøge Regents Park og den verdensberømte Regents Park Zoo.
Journeys Kings Cross er det perfekte sted at gå for at nyde London til en god pris. Det er tæt på alle de største attraktioner og tæt på hjertet af Londons natteliv.
Der er gratis WIFI på Journeys Kings Cross samt et udendørs terrasseområde. Der er også Game-room og værdibokse. 

Hyde Park Inn

Hyde Park Inn er et 4-stjernet Hostel, der blev etableret i 1999 og som er vokset til at blive den førende uafhængige kæde af hostels i London.
Kæden tilbyder 4 hostels på førsteklasses steder i de mest populære områder i det centrale London, herunder Hyde Park, Camden Town og Russell Square, alle mindre end 5 minutters gang fra nærmeste metrostation. Med over 19 års erfaring er denne kæde af hostels et fantastiske mulighed for at en god indkvartering der fuldender en stor oplevelse i London.

Metro Hotel London

Metro Hotel byder dig velkommen til London United Kingdom i hjertet af London. Det ligger tæt på en stille smuk have, meget afslappende og tilbyder et behageligt sted at bo til en overkommelig pris. Metro Hotel er nyrenoveret til en moderne standard. Hotel London ligger 2 minutters gang fra metrostationen Paddington. Lancaster Gate metrostation ligger kun 5 minutters gang. Herfra kan man benytte Heathrow Express til Heathrow Lufthavn, der afgår hvert 15. minut. Der er en internetcafé 25 meter fra hotellet og der er mange restauranter i området.

Meininger-Hotels

Denne hotelkæde har taget imod grupper siden 1999 og har i løbet af denne tid samlet stor erfaring med at give grupper og ledsagende et uforglemmeligt ophold. De overkommelige betingelser for grupper, muligheder for forplejning, de moderne delte værelser til skoleelever og enkeltrum til lærere gør Meininger-Hotels til et rigtigt godt alternativ til et hostel.
Hotellet er beliggende ved Naturhistorisk Museum – tæt ved Hyde Park, hvilket er et godt udgangspunkt til at se byens seværdigheder. Der er gratis WIFI overalt på hotellet. Alle værelser er med bad/toilet og tv og der serveres en stor og varieret morgenbuffet.

St Christopher's Camden

Dette Hostel i Camden ligger lige i hjertet af et hipsterkvarter i London. I området finder man noget af verdens mest episke gadekunst, og dette kvarter i byen er berømt for sin ikoniske live-musik scene og de bohemeagtige indkøbsmuligheder. Bare en kort gåtur fra St. Christopher's Camden finder man det berømte Camden Market, hvor man finder gademad fra hele verden samt vintage mode, klassiske vinyler og utallige tatoveringssaloner. Om aftenen mødes medrejsende på Rockin 'Belushi's bar.
Dette hostel ligger bogstaveligt talt et øjeblik væk fra de store musiksteder, blandt andet hvor Amy Winehouse blev berømt (hun boede også i området). Regents Park og den smukke Primrose Hill er kun 15 minutters gang væk, og metrostationen London Bridge Station ligger 5 minutters gang fra St. Christopher's Camden.