Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

Hotel Nowa Panorama

Hotellet er beliggende i byens centrum i Krakows Łagiewniki-kvarter, som er et roligt kvarter. Værelserne er flotte og lyse, og de er alle med gratis trådløs internetadgang. Alle værelser har eget badeværelse med bruser. Yderligere har værelserne et skrivebord samt et TV. Hotellet tilbyder gratis parkering på selve ejendommen. Twardowski Rocks Park og Zakórzwek Sø er 1,5 km fra ejendommen. Der er et busstoppe-sted 50 m væk fra hotellet.

Hotel Junior Krakus

Hotellet ligger omkring 4 km fra det historiske centrum af den gamle bydel. Hotellets beliggenhed i Krakow-distriktet Podgórze, som er den grønne del af Krakow, giver nem adgang til centrum af den gamle by, "Park Wodny" (Aqua Park) og en nem kørsel til saltminen Wieliczka, Zakopane og Auschwitz og Birkenau.
Hotel Junior Krakus tilbyder overnatning i enkelt-, tvilling- og tredobbeltværelser med eget badeværelse også i studieværelser. Du er velkommen i hotellets restaurant, der tilbyder traditionelle retter fra det polske køkken (morgenmad, middage, aftensmad) til meget rimelige priser.

Atlantis Hostel

Vores hostel er beliggende i centrum af Krakow, lige imellem den gamle bydel og Kazimierz. Området omkring er fyldt med caféer, barer, restauranter, servicepunkter og attraktioner. Bus og sporvognsforbindelser til hvor som helst i byen er inden for synsvidde - to store transportløkker er placeret lige i nærheden. Derudover er den mest overkommelige parkeringsplads i byens centrum beliggende inden for 500m fra Atlantis Hostel. Vi har over 100 senge i værelser af forskellig standard, hvoraf nogle tilbyder en fantastisk udsigt over Wawel-slottet og den tilstødende klosterhave. Vi er kun to sporvognsstoppesteder fra hovedbanegården, 1 km væk fra det nybyggede kongrescenter og kun 500m væk fra den billigste parkeringsplads i centrum af Krakow.

Hotel Batory Annex

Der er tale om et familiehotel med en unik atmosfære og professionel og venlig service. Bekvemt beliggende i byens centrum, nær byens største turistattraktioner. Hotellets beliggenhed gør det muligt for gæsterne at drage fordel af byen uden at skulle bruge offentlig transport.
For vores gæster har vi 29 komfortable, indrettede i klassisk stil værelser, fuldstændig renoveret i 2009/2010.
Derudover har hotellet et anneks med indkvartering i dobbelt-, tredobbelt-, fem og seksmandsværelser. Hvert af værelserne i annekset har badeværelse og er udstyret med tv, radio og telefon.
Gratis, overvåget parkeringsplads til gæsterne. Der er trådløs internetadgang i hotellets lobby og restaurant.