Krakow

Krakow er en gammel storby i den sydlige del af Polen tæt på landets grænse til Slovakiet. Byen er gen-nem de senere år blevet et populært rejsemål for studieture.
Krakow var tidligere landets hovedstad og kongeby, hvilket gør, at byen rummer en masse historie.
I dag bor der godt 760.000 mennesker i byen, som udover en fantastisk flot og historisk bymidte også rummer en lang række seværdigheder og historiske steder i umiddelbar nærhed.
Byen har velbevarede bygninger tilbage fra 1100-tallet – ikke mindst på grund af, at russerne i forbindelse med deres fremrykning mod Berlin under 2. verdenskrig valgte at gå uden om Krakow.
Byen rummer ikke mindre end 72 kirker, hvilket gør, at det er én af de byer i Europa, der har flest kirker målt i forhold til indbyggertallet. Bymidten er ikke uden grund med på UNESCO’s verdensarvliste. Det tidligere kongeslot Wawel ligger smukt på Wawel-højen tæt ved Wisla floden, som slynger sig gennem byen. Slottet rummer en række kunstskatte og katedralen på slottet er begravelsesplads for Polens kon-ger.
I den sydlige del af byen finder man Wieliczka saltminen, som også er indskrevet på UNESCOs liste ver-densarvliste
Selv om byen undgik store ødelæggelser i forbindelse med 2. verdenskrig blev andre steder i og ved Kra-kow kendt under og efter krigen. Særlig det jødiske kvarter, hvor filmen Schindlers liste blev optaget og sammen med koncentrationslejrene Auschwitz og Birkenau, er de blevet historiske mindesmærker, som besøges af millioner af mennesker hvert år.
Fordi Krakow rummer så megen historie – så mange forskellige seværdigheder og aktiviteter og tillige er et billigt sted at besøge, gør, at Krakow er et fantastisk rejsemål for studieture og grupperejser. 

Vores servicepakke:

•    Udarbejdelse jeres program
•    Reservationer på restauranter, museer, virksomhedsbesøg m.m.
•    Danske guider de fleste steder
•    Mange års erfaring med skolerejser
•    Gratis kaffe i bussen på hele turen
•    Vi har ry for at kunne levere de aftalte serviceydelser og for at være meget fleksible og tillidsfulde. 
•    Kort sagt – vi hjælper jer med at lave en uforglemmelig tur for jer alle.

Forslag til temaprogram

Her er nogle forslag til hvordan programmet til temaerne kunne se ud. Historie og kultur - 1. dag Ankomst til Krakow Byvandring – lær byen at kende. Seværdigheder, historiske steder m.m. 2. dag Formiddag: Historisk byvandring. Udforsk hemmelighederne i Krakows gamle og indre bydele Eftermiddag: Wieliczka - salt minen 3. dag Formiddag: Aus...Læs mere

Temaprogram

Hos A+ vil vi gerne hjælpe med at sammensætte jeres program. Vi har valgt at opdele vores ekstra tilbud på de enkelte destinationer ud fra nogle overordnede temaer. Dette blot for at vise bredden i vores til-bud og for at give jer inspiration til, hvordan jeres tur kan tilrettelægges. De 3 temaer er Natur og teknik, Samfundsvidenskab – økonomi og p...Læs mere

Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud. Hotel Nowa Panorama - Hotellet er beliggende i byens centrum i Krakows Łagiewniki-kvarter, som er et roligt kvarter. Værelserne er flotte og lyse, og de er alle med gratis trådløs internetadgang. Alle v...Læs mere