Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

a&o Hamburg Hauptbahnhof

Hvor der engang var varer fra hele verden gemt, sover i dag mennesker fra hele verden i 278 enkelt-, dobbelt-, familie- og fællesværelser. Den smukke bygning med røde mursten, var engang et Kontorhaus. Den er placeret i umiddelbar nærhed af hovedbanegården og Speicherstadt. Her er alle de store linjer, der bringer én til hvert hjørne af Hamburg. Der er gratis højhastigheds-WIFI, som i alle a&o huse.

a&o Hamburg Reeperbahn

Sov spændende i a&o på den berygtede Reeperbahn! Große Freiheit, Landungsbrücken og fiskemarkedet ligger kun et stenkast fra dette hostel. I midten af St. Pauli-distriktet er der i alt 678 senge i 309 enkelt-, dobbelt-, familie- og fællesværelser. Man kan ikke bo mere centralt - A&O Hamburg Reeperbahn har den bedste beliggenhed  midt i St. Pauli. Lige ved siden af a&o Reeperbahn er der metrostationen og de trendy distrikter som Schanzenviertel, Altona og Hafencity. De kan nemt nås til fods. Centralstationen er kun fire togstationer væk fra byen.

Generator Hostel Hamburg

Generator Hamburg ligger midt i byen, overfor Hauptbahnhof station. John, Paul, George og Ringo indspillede plader her, inden de blev store. Nu er det et hostel, der har en bar, en morgencafé, et art-house og et velbesøgt sted at hænge ud for de lokale. Værker af den lokale kunstner Till Kiefer og designelementer som blottede murstensvægge og vinduer fra gulv til loft får én til at føle dig hjemme i dette smarte og hyggelige hostel.