Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

Hotel Victoria***

Hotellet ligger 500 meters fra Galleria dell'Accademia og 5 minutters gang fra Santa Maria Novella Station og Medici Chapels. Hotel Victoria klassiske italienske værelser med eget bad og toilet. Har du brug for hjælp kan du henvende dig i receptionen, der har åbnet døgnet rundt. Hotellet har også gratis WIFI. Tilknyttet hotellet er dens egen restaurant Belisario, hvor der serveres italienske retter. Her kan man også om morgenen spise morgenmadsbuffet. Til den sportsinteresseret, ligger der et sportscenter med swimmingpool ikke langt fra hotellet.

Hotel Basilea***

Hotel Basilea ligger 5 minutters gang fra Galleria dell'Accademia samt Firenzes station. Der er nemt at gå på opdagelse til fods i Firenze fra Basilea, og i receptionen udleverer personalet gerne et bykort. Den berømte domkirke ligger blot 5 minutters gang derfra. På hotellet er der aircondition og gratis WIFI. Hotel Basilea har 38 værelser og 2 store familiesuiter. Værelserne på Hotel Basilea har aircondition samt minibar. Har du værdigenstande som skal blive på hotellet, kan du låse det inde i værdibokse ved receptionen, der har åbent døgnet rundt.

Hotel Esperanza **

Hotel Esperanza ligger i en blindgyde i det historiske centrum af Firenze, blot 600 m fra Firenzes domkirke og 10 minutters gang fra den berømte bro, Ponte Vecchio. Hvis man skal til Santa Maria Novella togstation ligger hotellet kun 10 minutters gåtur derfra. Der tilbydes gratis WiFi, og der serveres dagligt en sød italiensk morgenmad. Hotellet er på 3 etager og har 11 værelser. Disse enkelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusebad og aircondition.