Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

Fortuna Hotel ***

Hotel Fortuna er et venligt, hyggeligt og velholdt hotel. Alle værelser, reception, lobby bar og morgenmadslokale er placeret på anden sal i en kontorbygning, der betjenes med elevator. Hotellet har derfor ingen direkte gadefront -  indgangen er gennem en gård. Tilbage i 2012 gennemgik hotellet en række betydelige ændringer, hvilket gjorde at hotellet blev til et godt 2-stjernet hotel. Hotel Fortuna har nye møbler, fuld aircondition, engelske tv-kanaler og gode sanitære forhold.

Wombat’s Hostel

Dette hostel tager sig ud som et flot hotel. Det er først, når man er i flersengsværelserne, at man bliver mindet om, at det nok ikke er et eksklusivt hotel. Dette hostel er blevet omdannet fra et tidligere 4-stjernet hotel. Fællesrummene er meget rummelige og imponerende, morgenmaden er generøs og kaffen er friskbrygget. Gaderne er smalle og vanskelige at navigere i, så det eneste negative er, at hvis I ankommer med bus, er I nødt til at gå et lille stykke med jeres bagage.

Hotel Atlas***

Hotellet er lyst og nyrenoveret. Der er en rummelig, hyggelig lobby med lobbybar. Der er ikke mange turister i området, og der er mange små lokale barer og spændende butikker. Der er en metrostation lige rundt om hjørnet, og hotellet er beliggende i nærheden af Grand Boulevard og den største shopping gade Rákóczi út. Beliggenheden gør derfor Hotel Atlas til et fremragende beliggende city hotel.  

Hotel Baross***

Hotel Baross er et flot 3-stjernet hotel. Selv de fleste 4-stjernede hoteller ville have svært ved at konkurrere med værelserne: nyeste udstyr, smukke møbler og stort badeværelse Bygningen er unik, og synet af den blomsterdekorerede gårdhave er imponerende.  Hotellet er perfekt til grupperejser. I umiddelbar nærhed er der masser af gode restauranter.

Hotel Star***

Dette hotel er nyrenoveret i 2007. Det ligger i gåafstand til centrum.
Dette lille venlige hotel giver en god følelse i et hyggeligt kvarter, hvor turister kun sjældent dukker op.  
Hotel Star tilhører toppen for skolegrupper. Funktioner som du ikke ville forvente i denne prisgruppe inkluderer fuld aircondition, rummelig lobby med hyggelig bar, LCD-tv, hårtørrer og safety-bokse på værelserne, gratis wifi i hele ejendommen samt panorama lift.