Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

Hotel Barry Bruxelles

Hotel Barry ligger kun fem minutters gang fra Grand Place og Manneken Pis.
Museer og indkøbsområder er inden for gåafstand. Hotellet ligger foran metro Anneessens. Alle værelser har private faciliteter og et fjernsyn. Der er en bar og en morgenmadsrestaurant.

Hostel Vincent van Gogh Bruxelles

Hostel 'Vincent van Gogh' er et komfortabelt og hyggeligt centralt beliggende ungdomshostel.
Der er en håndvask med varmt vand på hvert værelse. Bad og toiletter på hver etage. Der er et fjernsyn, videorum, pool-bord, bar og en restaurant.
Hostel Vincent van Gogh ligger i nærheden af den botaniske have.

Hostel Jacques Brel Bruxelles

Hostel Jacques Brel ligger i hjertet af byen, i gåafstand til mange seværdigheder. Der er følgende faciliteter: et cafeteria, valutaveksling, en butik, informationsskranke og gode mødelokaler. Der er også bordtennis, billard, tv, video og brætspil. Dobbeltværelserne har bad og toilet på værelset. Flersengsværelserne har bad og toilet på gangen – dog er der en vask i hvert værelse. Hostel Jacques Brel arrangerer specielle temabesøg omkring Bruxelles, koncerter, aktiviteter, der drives af forskellige foreninger og meget mere.

Hostel Bruegel Bruxelles

I hjertet af Bruxelles ligger Hostel Bruegel i en moderne bygning med alle bekvemmeligheder. Her er man tæt på byen med alt det, som den tilbyder af energi og mulighed for samvær. Dette hostel råder over en række faciliteter såsom konferencerum fuldt audiovisuelt udstyret, men også siddehjørner, hyggekroge og rum til fritidsbeskæftigelse. De fleste værelser har bad og håndvask på værelset. Toilettet er delt.