Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

All In Hostel

All In Hostel ligger midt i bydelen Friedrichshain, som byder på mange barer, butikker og restauranter. All In Hostel tilbyder lyse værelser – nogle med eget badeværelse andre med badeværelse på gangen. I fællesarealerne er der billard, Wii-konsol og snack bar. For et mindre gebyr er det muligt at få WI-FI på værelserne. På All In Hostel er der mulighed for tilkøb af frokostpakker og aftensmad. U-bahn/S-bahn stationerne Warschauer Strasse og Frankfurter Tor ligger begge ca. 10 minutters gang fra All In hostel. Bus 240 mod Ostbahnhof kører hver 10 min, kun 2 minutters gang fra All In Hostel.

A&O Berlin Friedrichshain

Alle værelser er moderne indrettet og der er mulighed for eget badeværelse eller fælles faciliteter på gangen. A&O Friedrichshain tilbyder gode fællesområder med bl.a. bordfodbold, billardbord, bar og sportsbane. I sommerhalvåret er det muligt at arrangere en grill aften. Der er gratis WIFI i alle fælles arealer. Her er det også muligt at tilkøbe frokost og aftensmad. A&O Friedrichshain ligger i den livlige bydel Friedrichshain. Ostkreuz Stationen ligger kun 5 minutters gang derfra.

A&O Berlin Mitte

A&O Berlin Mitte er det største af A&O hotellerne i Berlin. Det er udstyret med moderne værelser i forskellige kategorier. Om sommeren har gæsterne adgang til bordtennisbord, mens vinteren byder på juletræ i den store lobby med mange siddemuligheder. Hertil kommer hurtigt WIFI, og 24-timers lobbybar. A&O Berlin Mitte ligger i bydelen med samme navn (Berlin Mitte), kun to U-banestationer fra S+U Alexanderplatz og ti minutter til fods fra østbanegården Ostbahnhof. På grund af den centrale beliggenhed er A&O Berlin Mitte nemt tilgængeligt for såvel rejsende i egen bil, med tog eller andet offentligt trafikmiddel. Desuden er det et glimrende udgangspunkt for ture og udflugter til metropolen Berlin.

aletto Kudamm Hotel & Hostel

aletto Kudamm Hotel & Hostel er en af de mest eftertragtede indkvarteringer i Berlin. Fra det meget centralt beliggende i bydelen Charlottenburg, er der kun få minutters gang til den populære shoppinggade Kurfürstendam. Alle værelser er meget lyst indrettet og er med eget badeværelse. Der tilbydes gratis WIFI. På fællesarealerne tilbydes der billard, bordtennis, Loungebar, gårdhave, fodboldbur og tagterrasse med panoramaudsigt over Berlin. Stationen Zoologischer Garten med forbindelser til resten af byen med tog, metro og bus er kun 200 m. derfra.

Generator Prenzlauer Berg

Det livlige Generator Berlin East tilbyder farverige værelser med klædeskab samt eget eller fælles bade-værelse. Gæsterne tilbydes gratis trådløs internetadgang i stueetagen og på de øvrige fællesområder. Generator Berlin East tilbyder cykeludlejning, samt billard og bordfodbold. Det ligger over for S-togstationen Landsberger Allee og blot 6 stop med sporvogn fra Alexanderplatz.

A&O Berlin Hauptbahnhof

A&O Berlin Hauptbahnhof er det nyeste af de 3 A&O hostels i Berlin. Alle værelser er meget moderne indrettet og er med eget badeværelse. I den store lobby er der bar, billard og bordfodbold som sammen skaber en indbydende atmosfære. Der er gratis WIFI i alle fællesarealer. A&O Hauptbahnhof er beliggende i en rolig sidegade centralt i Berlin, med kun 10 min. til fods hen til Berlins hovedbanegård. Med S-Bahn kommer man fra Berlins hovedbanegård til Alexanderplatz på 5 minutter. Her er det muligt at tilkøbe frokost og aftensmad. A&O Hauptbahnhof ligger i området Moabit.

Plus Berlin

Plus Berlin er både et 3-stjernet hotel og et moderne hostel, opført i en historisk skolebygning. Det ligger i det populære Friedrichshain-kvarter, lige ved U-Bahn stationen Warschauer Straße. Plus Berlin tilbyder værelse med eget badeværelse, aircondition og faldskærms-tv. Der er gratis WIFI, indendørs swimming-pool, sauna og med egen italiensk restaurant. I fællersområderne tilbyder Plus Berlin billard, dart, bar og café. Fra Plus Berlin er der under 5 minutters gang til East Side Gallery og floden Spree. Med S-bahn tager det kun 6 minutter op til Alexanderplatz. Plus Berlin ligger i det gamle Øst Berlin. Sikkerhedsdepositum 200€ pr. gruppe lægges ved ankomst.