Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

Ronda House Hotel

Hotellet har en central og komfortabel beliggenhed, nær San Antonio markedet og Catalunya Pladsen. Hotellet tilbyder en god komfort i en 3-stjernet indkvartering i Barcelona til en overkommelig pris.
Der er stor morgenmadsbuffet, aviser og gratis wifi. Ronda House Hotellet er godt udgangspunkt for at kunne nyde de restauranter, teatre, biografer og turistattraktioner, der er i Barcelona. Det er et perfekt hotel for grupper i Barcelona.

Hostel Sant Jordi - Rock Palace

The Rock Palace - Sant Jordi Hostels Barcelona er et high-end design hostel med alle de bedste faciliteter, central beliggenhed, venlig service og social atmosfære. Der er gratis trådløs internetadgang overalt i bygningen, og der er gæstecomputere med gratis højhastigheds internet til rådighed hele døgnet. Der er mulighed for en afslappende dukkert i poolen på tagterrassen eller et hang-out i et af de berømte rock-tematiserede-chill-out-områder. Hele Sant Jordi hostel er specielt designet til grupper, der ved, hvordan et hostel med høj kvalitet ser ud. Og det er alt sammen gjort med stil. Alle fællesarealer udstråler rock n’ roll og er designet efter forskellige barer og klubber, der har påvirket udviklingen af den moderne musik. Det er ikke underligt, hvorfor gæsterne har bedømt det til ét af de bedste hostel i Barcelona.

Hostel Sant Jordi - Sagrada Familia

Dette hostel har en fantastisk beliggenhed, venlig service, social atmosfære gratis Wi-Fi i hele bygningen, og computere med gratis højhastigheds-internet til rådighed hele døgnet. Faciliteterne omfatter også et stort gæstekøkken, opholdsstue og en privat terrasse.
Hostel Sagrada Familia, ved Sant Jordi Hostels Barcelona, ligger godt i et populært lokalt område, kun 10 minutters gang fra det bedste sted i Barcelona, Antoni Gaudis berømte Sagrada Familia-katedral. Dette hostel er også godt forbundet med alle de vigtigste turistattraktioner i Barcelona. Med 2 metrolinjer, L2 (Lilla) og L5 (Blå), mindre end 5 minutters gang fra hostel Sagrada Familia, kan du være overalt i Barcelona på under 15 minutter. Vi har også 3 natbus linjer, der stopper indenfor 3 blokke af hostel Sagrada Familia, så man kan komme hjem på hvilket som helst tidspunkt.

Gracia hostel Barcelona

Gracia hostel Barcelona er et moderne hostel med de bedste faciliteter og fantastisk beliggenhed. Det er designet til grupper, fixie fans og kosmopolitiske hipsters. På Gracia hostel tilbydes store organiserede aktiviteter og en afslappet international atmosfære. Beliggende i den bohemeagtige bydel Gracia, som er i centrum af Barcelonas hippeste kvarter - hvor man finder smukke pladser med cafeer, interessante mennesker, kølige barer og restauranter af enhver art og til enhver smag.
Sant Jordi Hostels – Gracia er simpelthen et cool sted i Barcelona.