Indkvartering

Nedenstående er nogle forslag på vores indkvarteringsmuligheder. Du er velkommen til at ringe på 86 46 10 60 og få et uforpligtende tilbud.

Stayokay Zeeburg Amsterdam

Det store hostel ligger i den østlige del af centrum i et roligt, typisk Amsterdam kvarter. Amsterdams centrum ligger kun 15 minutter væk med cykel eller sporvogn.
Stayokay Amsterdam Zeeburg har sin egen café / restaurant. Gæsterne på Stayokay kan nyde film og teaterforestillinger i samme bygning, hvor der også regelmæssigt finder specielle arrangementer sted. Stayokay Amsterdam Zeeburg ligger i en fantastisk bygning: en tidligere skole fra begyndelsen af 1900'erne. Dette gør det til et meget moderne hostel med en klassisk allure. Stayokay Zeeburg passer perfekt til grupper – også store grupper, som kan udnytte forskellige multifunktionelle rum i bygningen.

Hostel WOW Amsterdam

I sommeren 2014 åbnede WOW Amsterdam hostel deres døre. Den ligger 2,2 km fra Westergasfabriek. Station Sloterdijk ligger 1,5 km derfra, hvorfra der er direkte forbindelser til byens centrum. Ejendommen ligger 3,6 km fra Anne Frank House, 3,3 km fra Vondelpark og 4,2 km fra Leidseplein. Schiphol Lufthavn ligger 13,7 km væk. De fleste værelser har fælles badeværelse, mens andre har eget badeværelse. Der tilbydes værelser med sengepladser fra 1 til 8 personer. Frokost og aftensmad serveres i restauranten. Andre faciliteter inkluderer gratis trådløs internetadgang, mødelokaler, en have, en fælles lounge og et spillerum. WOW Amsterdam huser også kunstudstillinger.

Clink Noord Amsterdam

I september 2015 har Clink åbnet deres døre i Amsterdam, tæt ved Central Stationen. Clink Noord Hostel har 750 senge. Der er sovesale med plads til 4-10 personer, og der er enkelt-, dobbelt- og tresengsværelser. Alle værelser har eget bad og toilet. Andre faciliteter omfatter en lille butik, mødelokale, køkken med selvforplejning, bar, café og en fantastisk udsigt! Der er en 24-timers gratis færgetjeneste fra Central Station til Amsterdam Noord, det tager dig kun 5 minutter. Så det er et perfekt sted og et helt nyt hostel!

Hotel Van Gogh Amsterdam

Dette designhotel ligger inden for 1000 m af Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk Museum. Det tilbyder en moderne indkvartering med gratis trådløs internetadgang.
Værelserne på Van Gogh Hotel har eget badeværelse og er indrettet med lyse farver og store vinduer.
På hotellet er der vaskeri og renseri og der er mulighed for madpakker. Om morgenen serveres morgenbuffet i hotellets lounge.
Hotellet udlejer cykler og Amsterdam centrum, Vondelpark og P.C. Handlegaten Hooftstraat er bogstaveligt talt rundt om hjørnet.

A & O Amsterdam Zuidoost

A & O Amsterdam Zuidoost ligger i Bullewijk-kvarteret kun 100 meter fra metrostationen. Kun femten minutters transport med Metro M54 ind til Amsterdam Central Station.
Lige i nærheden kan du finde Amsterdam Arena (AJAX), de verdensberømte Endemol-tv-studier, Heineken Music Hall og Ballorig Children's Play Paradise. Receptionen og lobbybaren er åben 24 timer og i lobbyen er der mulighed for et spil billard, bordfodbold eller blot nyde en kop kaffe. Alle værelser er nye med eget badeværelse og TV.